Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Δελτία Τύπου - Πρόσφατα

Τον Χανιώτη Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην σκοποβολή, Εφραίμ Νικαλαντωνάκη, υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης

04.10.2024 | Ώρα δημοσίευσης: 12:22

Τον Παγκόσμιο πρωταθλητή στη σκοποβολή, Εφραίμ Νικαλαντωνάκη, υποδέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 04/10/2024, στο Αεροδρόμιο Χανίων «Ιωάννης Δασκαλογιάννης», ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

Ο Εφραίμ Νικαλαντωνάκης, αφίχθη σήμερα από το Περού, όπου και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό σκητ εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Σκοποβολής ISSF Εφήβων και Νεανίδων, μαζί με τους συναθλητές του Παναγιώτη Γεροχρήστο και Ανδρέα Δεσποτόπουλο.

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής ISSF Εφήβων και Νεανίδων συμμετείχε και η Χανιώτισσα αθλήτρια στην σκοποβολή, Άννα Μαρία Μαρκαντωνάκη, ενώ την αποστολή συνόδευσε ο προπονητής των αθλητών, Σαλαβαντάκης Γιώργος.

Για «μια σημαντική διεθνή διάκριση, που κάνουν όλα τα Χανιά υπερήφανα» έκανε λόγο ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, αφού συνεχάρη τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας αλλά και όλη την αποστολή, που παρευρέθηκε στη Λίμα του Περού.