main contentSKIP_TO_MAIN_CONTENT}
top of page
\"random

18/5/2017, Δήμαρχος Χανίων, Τ. Βάμβουκας: “Η Δ/νση Καθαριότητας είναι μία από τις σημαντικότερες Υπηρεσίες του Δήμου μας” - Επίσκεψη στην Υπηρεσία Καθαριότητας

Η Δ/νση Καθαριότητας είναι μία από τις σημαντικότερες Υπηρεσίες, που διαθέτει ο Δήμος μας”, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, κατά την επίσκεψη, που πραγματοποίησε την Πέμπτη 18/5/2017, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γεωργία Αποστολάκη – Σαρικάκη, στο δημοτικό κτίριο Βαμβακοπούλου της Δ.Ε. Θερίσου, όπου μετεγκαταστάθηκε πρόσφατα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Ως δημοτική αρχή ολοκληρώσαμε το συγκεκριμένο κτίριο, που ήταν ημιτελές, αξιοποιώντας σωστά και με τον καλύτερο τρόπο τη δημοτική μας περιουσία, ενώ στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, προβλέπεται να μετεγκατασταθεί και η Δ.Ε.ΔΙ.Σ.Α., ούτως ώστε οι δύο αυτές Υπηρεσίες, που ασχολούνται με το θέμα της καθαριότητας να συνεργάζονται καλύτερα, αλλά και να απαλλαγεί η Διαδημοτική Επιχείρηση από την καταβολή ενοικίου”, τόνισε ο κ. Βάμβουκας, εκφράζοντας την ίδια στιγμή την ικανοποίησή του για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του κτιρίου.

Ο Δήμαρχος Χανίων εξήρε το έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας, τονίζοντας ότι η προσπάθεια, που καταβάλλεται τόσο από την Αντιδήμαρχο όσο και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες είναι πολύ μεγάλη, ενώ αναφερόμενος στις επιθέσεις, που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Υπηρεσία, υπογράμμισε ότι οι περισσότερες εξ αυτών είναι άδικες και παρατήρησε “έχουμε επιλέξει ως δημοτική αρχή να είμαστε διαφανείς, να είμαστε νόμιμοι σε ό,τι κάνουμε, γι΄ αυτό και κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει μια δημοτική αρχή, που τηρεί τις νόμιμες διαδικασίες”. Ο κ. Βάμβουκας τόνισε μεταξύ άλλων ότι αντικειμενικές δυσκολίες ήταν η αιτία για τα προβλήματα, που προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα, ενώ χαρακτήρισε “υπερβολές”, όσα διακινούνται σκόπιμα στο διαδίκτυο.

Προσπαθούμε να καλύψουμε τις ελλείψεις, ωστόσο είναι σημαντικό η συμπεριφορά των πολιτών να είναι προσεκτική, καθώς ο Δήμος είναι το κοινό μας σπίτι”, ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων, καλώντας τους συνδημότες μας να σέβονται τη δημόσια περιουσία και να μην αδικούν κάποιοι τον τόπο μας, δυσφημώντας τον.

Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο κ. Βάμβουκας, χάρη στην ορθολογική διαχείριση των οικονομικών του Δήμου θα γίνει προμήθεια δύο νέων απορριμματοφόρων έως το τέλος του 2017, έχει υπάρξει μεγάλη βελτίωση στην ασφάλεια των εργαζομένων, ενώ θα συνεχίσει η αντικατάσταση μεγάλου αριθμού από τους κάδους απορριμμάτων στον Δήμο Χανίων.

Ακολούθησε εκτενής συνεργασία του Δημάρχου Χανίων με την Αντιδήμαρχο, κα. Αποστολάκη, τον Δ/ντη και τους εργαζομένους, κατά τη διάρκεια της οποίας εξετάστηκαν όλα τα σημαντικά ζητήματα, που αφορούν την Υπηρεσία.

p1

p2

logo imageσυμβαίνει

Τακτική δημόσια συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Χανίων: Στις 24/5/2018
“Τετράδια ονείρων”: Βιβλιοπαρουσίαση στις 30/5/2018 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων
H Φωνή του Δίσκου της Φαιστού: Στις 26/5/2018 στο Κ.Α.Μ.
Εργαστήριο Ανάπτυξης Καινοτόμων Υπηρεσιών από τον Δήμο Χανίων & την Κ.Ε.Δ.Ε.: Στις 2/6/2018
Διαγωνισμός για τον «καλύτερο κήπο» & το «καλύτερο μπαλκόνι» του Δήμου Χανίων
Εγγραφές – επανεγγραφές στους Παιδικούς – Βρεφικούς Σταθμούς του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. του Δήμου Χανίων
Παράταση της δημόσιας διαβούλευσης του Β1΄ Σταδίου των υπό εκπόνηση μελετών Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Δήμου Χανίων
«ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ»: Πρόγραμμα εαρινής περιόδου
Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Β.Α.Α) Δήμου Χανίων
Πρόγραμμα της Κινητής Βιβλιοθήκης του Δήμου Χανίων για τη σχολική περίοδο Ιανουάριος-Ιούνιος 2018
Δείτε τα Χανιά Live (WebCam)